Fasadarbeten

Att klä sin fasad i plåt har klara fördelar. Jämför med andra fasadalternativ är det ett fantastiskt slitstarkt och ekonomiskt alternativ. Därtill är monteringen smidig och effektiv vilket även medför smidigare reparationer vid behov efter årligt slitage. Utöver det erbjuder fasadplåt flertalet estetiska möjligheter då man kan välja bland ett stort urval kulörer, form och profiler. Ytterligare en uppskattad fördel är dess lättskötta egenskaper. Fasaden blir enkel att hålla ren och det krävs inga större insatser utöver den generella rengöringen. 

Vi kan erbjuda kvalitativa, anpassningsbara lösningar för alla sorters byggnader och behov. Inom detta breda område arbetar vi med sandwishpaneler, stående respektive liggande trp-lösningar, väggtäckning med bandplåt. Också speciallösning med fjälltäckningar, kassetter.

Vi har lösningarna
för alla fasadarbeten i Borås

Fasaden har en oerhört viktig uppgift gällande att skydda fastigheten från väta och oupphörliga väderutmaningar. Ständig påfrestning nöter dock hårt på dess yta vilket kräver underhåll och i sinom tid också större renoveringar. När det är dags kan du med fäste i Borås vända dig till oss så hjälper vi dig med att återskapa dess skyddande egenskaper. 

Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig med ditt stundande fasadarbete. Med bred kapacitet finns vi med dig hela vägen från planering och projektering till genomförande och fortsatt underhåll. Med bred kompetens, personlig service och omsorgsfullt framtagna och behandlade produkter levererar vi dagligen högklassiga resultat till nöjda kunder i Borås. Alltid med fokus på kvalitet, livslängd och att kunden ska få maximalt för sin investering.