Takarbeten

Komplett hjälp när det är dags att renovera eller byta tak

Rätt bearbetat och lagt är plåt det tåligaste takmaterial man kan välja vid ett takbyte. Tack vare hög flexibilitet kan plåten enkelt anpassas till takets befintliga konstruktion och passar därmed också de flesta fastigheter. Med ett rikt utbud av profiler, kulörer och ytbehandlingar kan alla hitta rätt modell matchande såväl husets karaktär som kringliggande omgivning. Vill man sedan förändra dess exteriör går det att måla ny färg vilken då dessutom även bidrar till utökat ytskydd.

Ett takarbete kan vara allt från enkelt till mer omfattande. Den största skillnaden är vem du väljer att anlita till uppdraget och vi har kompetens för totalentreprenad utan några mellanhänder. Från oss kan du i Borås alltid förvänta dig ett lyhört och serviceinriktat förhållningssätt där du och dina önskemål sätts i fokus. Oavsett behov och insatser ligger fokus på att leverera mesta möjliga för pengarna och en snygg lösning med maximal livslängd. Våra takläggare vet vad som krävs för att taket ska bli säkert, snyggt och hållbart oavsett takets och arbetets karaktär.

Plåt - Ett material med otaliga fördelar

Hållbarheten – Rätt lagt har plåttak en oslagbar livslängd vilket ger stor utdelning av pengarna och trygghet långt in i framtiden.

Minimalt underhållsbehov – En av de mest uppskattade fördelarna är att plåttak skyddar år efter år utan större behov av underhållsinsatser.

Dess ringa vikt – Tack vare plåtens låga vikt är det ett perfekt material för takkonstruktioner som inte tål högre belastning.

En stil för alla smaker – Oavsett önskad karaktär finns kulörer, profiler och ytbehandlingar som matchar dina önskemål.

Låg klimatpåverkan – Ett högkvalitativt plåttak med lång livslängd ger låg miljöpåverkan jämfört med andra taktyper.